Berichtgeving betreffende het coronavirus

CoronavirusHier leest u de laatste coronaberichten van de parochie. Nieuw
Hier kunt u zich aanmelden voor het bijwonen van een viering.
• De volgende livestreams vindt u hier.
Hier kunt u de eerder uitgezonden livestreams terugkijken.

 

 

Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Concert in de Bonifaciuskerk

Het koor ‘Capella Sine Nomine’ geeft op zondag 31 oktober een concert met de titel ‘Memento Mori’. Op onze website www.bonifaciusalphen.nl staat een poster van dit concert waarop alle uit te voeren stukken staan. De aanvang van het concert is om 15.00 uur. Na afloop is er een deurcollecte ter bestrijding van de kosten.

Vitrinekast: Eind oktober zal de Mariatentoonstelling in de vitrinekast weer gewisseld worden. Tot begin december zal er een selectie te zien zijn van verschillende heiligenbeeldjes met bij ieder beeldje een korte levensbeschrijving.

Namens de Stichting Vrienden van de Bonifaciuskerk, Wilma Helder