Berichtgeving betreffende het coronavirus

CoronavirusHier leest u de laatste coronaberichten van de parochie. Nieuw

• De volgende livestreams vindt u hier.
Hier kunt u de eerder uitgezonden livestreams terugkijken.

 

Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Eerste heilige Communie en vormsel 2022

Het einde van het jaar is alweer in zicht, als dit parochieblad verschijnt. We kijken dan ook vooruit naar komend jaar. Uiteraard staan daar twee grote feesten: de eerste heilige communie én het vormsel. Komend jaar maken we gebruik van twee nieuwe projecten (“Ik ben bij je” en “Vormselkracht”) ter voorbereiding op deze twee bijzondere momenten van uw kinderen.

Tegen het eind van het jaar zal u via school of vanuit onze parochieadministratie een brief ontvangen waarmee u uw kind kunt aanmelden. Let op! Kinderen die afgelopen jaar en nu in groep 5 zitten en hun eerste communie nog niet hebben gedaan, horen er ook bij! Dit geldt ook voor de jongeren die nu in de 1e klas van de middelbare school zitten. U begrijpt het: het worden wat grotere aantallen deze keer, vanwege de corona-beperkingen afgelopen jaar. Mocht u begin december nog niets hebben gehoord: trekt u dan zelf even aan de bel? Dan gaat het helemaal goed komen. De data voor het grote feest van de EHC zijn al bekend en ook kunnen we nu al melden dat de bisschop persoonlijk weer komt vormen!
De werkgroepen en ik hebben er erg veel zin in en we staan te popelen om uw kinderen te begroeten!

Pastoraal werker Lâm
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 06-22-87370