PCI: Hulpvragen en bereikbaarheid

In het artikel over de PCI en het diaconale weekend van 2 en 3 juni heb ik hier al iets over gezegd. Zij heeft haar blik gericht op de mens, die de nabijheid van een ander nodig heeft. In de uitvoering van de taken van de PCI laat zij zich leiden door de werken van barmhartigheid. Jezus die ons oproept om een ander met liefde te benaderen. Hoe verschillend onze leefsituatie ook is. Omdat er veel verborgen leed en verdriet is, willen wij als PCI u vragen om uw actieve steun.

We hebben namelijk een e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarop u ons kunt bereiken met een hulpvraag of misschien kent u iemand die onze aandacht nodig heeft. Schroom niet en stuur ons een e-mail. De PCI en de naaste(n) hebben uw inzet in deze nodig.
Daarnaast zullen wij u in het volgende parochieblad iets meer vertellen over waarom diaconie zo belangrijk is, wat de PCI doet en waarom het eigenlijk ‘noodzakelijk’ is dat we als parochie een goede PCI hebben.

Namens de PCI, pastoraal werker Lâm