Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Stichting Vrienden van de Bonifaciuskerk

Open Huis Bonifaciuskerk voorjaar 2019

Op de zaterdagen 9 maart en 13 april zal er weer Open Huis zijn in de Bonifaciuskerk, van 11.00 tot 16.00 uur. Het thema voor de Open Huisdagen zal te zijner tijd bekend gemaakt worden via de Nieuwsbrief en de website van de Stichting Vrienden www.bonifaciusalphen.nl
‘De Vrienden’ heeft ook nog prachtige wijnen te koop, Bonifaciuswijn. Een rode Merlot en een witte Chardonnay. Alle twee van een prima kwaliteit! Deze wijnen zijn te koop tijdens de Open Huisdagen. De kosten zijn € 6.50 per fles (rood of wit), per 6 flessen € 36.00 (rood en/of wit). Ook kunt u deze prachtige wijnen bestellen via de e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Met de opbrengst financiert de stichting restauraties van het kerkgebouw, maar ook restauraties van kerktextiel (vaandels en kazuifels) en niet te vergeten het kerkgerei (kelken en monstransen).