Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Musical "Ruth

17, 18 en 26 mei

Al vanaf september 2018 wordt er wekelijks intensief gewerkt aan de opvoering van de musical 'Ruth' o.l.v. dirigent Peter van Poelje en regisseur Alfred Stedenhouwer in de 'Korenaar' in Hazerswoude-Dorp. Ruth is het bijbelverhaal over een vrouw, die met haar man en zijn familie aan de hongersnood in eigen land willen ontkomen. Ze gaan op zoek naar een betere toekomst in een ander welvarender land. In dat land aangekomen sterven haar man, diens broer en vader.

De musical begint bij het graf van de drie gestorven mannen en volgt twee van de drie vrouwen. - Noömi en Ruth - die besluiten terug te gaan naar hun eigen land in de hoop daar hun geluk te vinden.
De musical 'Ruth' wordt opgevoerd op: vrijdag 17 en zaterdag 18 mei in de 'Korenaar', Dorpsstraat 183 in Hazerswoude-Dorp en zondagmiddag 26 mei in de Ontmoetingskerk, Dorpsstraat 15 in Koudekerk aan den Rijn.
Toegangskaarten zijn te koop bij: Drogisterij 'De Margriet' in Hazerswoude-Rijndijk en
'Bij Ons 'Bloem & Kado!' in Koudekerk aan den Rijn of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De kaarten kosten per persoon € 12,50 voor volwassenen en
€ 7,50 voor kinderen tot 12 jaar.