Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

SamenLoop voor Hoop 2020

Afgelopen jaar hebben we in het parochieblad verschillende oproepen gedaan voor opvolging van Jan Volkers als teamleider van het team van de parochie H. Thomas voor de Samenloop voor Hoop op 16/17 mei 2020.
We hebben Bea van Zeijl bereid gevonden de organisatie van het team op zich te nemen. Zij zoekt nog wel naar versterking. De SamenLoop wordt voor de 7e keer gehouden, net als vorige keren in Park Rijnstroom aan de Raadhuisstraat in Alphen aan den Rijn. Alle keren heeft parochie H. Thomas deelgenomen.

We zijn Bea (tel: 06-53886067, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) dankbaar dat zij de leiding over wil nemen. Ook willen we iedereen die in de afgelopen 12 jaar in ons team heeft meegewandeld of op een andere manier steun heeft verleend (ten bate van KWF Kankerbestrijding) hartelijk danken. En Bea: veel succes!

Jan Volkers, Wim en Monique de Vries-Volkers