Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Oecumenische activiteiten

*Soep & praatje
Elke vierde dinsdag van de maand is er een maaltijdsoep en een broodje met boter in Honswijc. Aanmelden mag maar u kunt ook zo aan komen waaien. Wilt u een keer de soep koken of in andere voorbereidingen ondersteunen dan kunt u zich opgeven via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-2317899. Data waarop u voor de soep kunt aanschuiven: 25 juni en 27 augustus tussen 11.30 uur en 13.30 uur. Op 28 mei en 23 juli tussen 18.00 uur en 20.00 uur

*Pinksteren
Op weg naar Pinksteren is er weer een leuke crea-middag op maandag 3 juni in Honswyc. Onder deskundige leiding van kunstschilder Jan van Dijk gaan we aan de slag met het schilderen van dienbladen met als thema “Vruchten van de Geest” (schilderervaring is niet nodig). Kosten voor het materiaal € 7,50. Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-12317899

*Fietsdag
Op zaterdag 13 juli om 9.00 uur vertrek op het parkeerterrein bij de Ontmoetingskerk in Koudekerk. Tijdens de tocht van ongeveer 30 km wordt een bezoek gebracht aan de Remonstrantse kerk in Boskoop en Alphen aan den Rijn. Kosten € 7,50 voor de koffie en de thee en kleine attentie voor de gastheer/gastvrouw.