Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Hoe ziet de R.K.-kerk er uit in 2030 ….

Als je zondags in de kerk zit dan zie je 70 mensen die elke week komen en ook elke week op dezelfde plaats in de kerk zitten. Daarnaast hebben we zo ongeveer een 30-40 mensen erbij als b.v. het St. Ceciliakoor zingt. We kunnen dus stellen dat we nu al blij zijn als er op zondag meer dan 100 mensen naar de kerk komen. Wat gaan we daaraan doen in de komende tijd. Zoals u weet heb ik de aanzet gegeven voor een onderzoek voor nieuwe vrijwilligers voor de diverse werkgroepen met een slecht resultaat.
We hebben ongeveer 35 werkgroepen in onze parochiekern met ruim 200 vrijwilligers. Elke werkgroep heeft wel verloop of vacatures, zoals is gebleken in de afgelopen jaren.

Voorbeelden te over: de gezinsvieringengroep, niet genoeg misdienaars, te weinig leden bij jeugdkoor “De Toekomst”. Wij zoeken een opvolger in het parochiebestuur en de commissie van beheer. Sommige vrijwilligers van boven de 70 jaar zouden graag een opvolger vinden van 40-50 jaar.
Nu ga ik naar u toe: u zit in de kerk, u beleeft uw geloof uit overtuiging. Dan kunt u eens nadenken om de vrijwilligers, die het al 40-50 jaar doen te ondersteunen. Dan is voor mij de vraag: “Hoe ziet de kerk van ons er uit in 2030? Een ding weet ik zeker: we hebben u allemaal nodig ….
Voor meer informatie: de pastoraatgroep: e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.