Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Pastoor Groen herbegraven

Op vrijdag 26 juli is de voormalig bouwpastoor van de Pius X-kerk in een priestergraf op het parochiekerkhof naast de Bonifaciuskerk herbegraven.
Na zijn benoeming door de bisschop van Rotterdam, werd hij op 24 april 1958 geïnstalleerd tot bouwpastoor van een nieuw te bouwen kerk aan de Van Nessstraat in Alphen aan den Rijn. In 1969 ging pastoor Groen met emeritaat. Hierna was hij nog enkele jaren actief als pastor in het toenmalige Jozefpension. Hij overleed op 20 september 1994 en werd begraven op de Oosterbegraafplaats aan de Aarkade. Na het verlopen van de “grafrust” besloot het parochiebestuur pastoor Groen te herbegraven in een priestergraf op ons parochiekerkhof, hetgeen op 26 juli 2019 in kleine kring gebeurde.

Piet Hoeksel