Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Mediteren

in een oecumenische meditatiegroep

‘Ik begin de reis naar binnen,
ik reis in mij naar binnen toe,
naar de binnenste kern van mijn zijn, waar U woont.
In dit diepste punt van mijn wezen was U er altijd al voor ik er was;
’t is daar, waar U schept,
levend maakt en zonder ophouden mijn hele persoon sterkt.’
Dag Hammerskjöld

Wie wil (leren) mediteren vanuit de christelijke traditie is elke woensdagavond van harte welkom in de ‘Bidkapel’ van kerkelijk centrum ‘de Bron’. De avonden zien er als volgt uit:
Binnenkomst van 19.00-19.15 uur, er klinkt rustige muziek. Om 19.15 uur volgt een woord van welkom en leest de begeleider een stukje tekst voor waarna we beginnen met mediteren. We mediteren door het -in stilte- herhalen van een gebedswoord of korte zin (mantra). Door hier de aandacht op te richten wordt het makkelijker om gedachten, beelden en zorgen los te laten. Na deze stille meditatie van 25 minuten volgt nogmaals een kort stukje muziek. Na de afsluiting is er gelegenheid om in stilte te vertrekken of na te praten en ervaringen te delen.
We zijn aangesloten bij WCCM, de Wereldgemeenschap voor Christelijke Meditatie. Laurence Freeman is spiritueel leider.
- Waar*: Bidkapel in kerkelijk centrum ‘de Bron’, Troubadourweg 2, Alphen a/d Rijn.in de maanden juli en augustus in de kapel van de Bonifaciuskerk aan de Paradijslaan.
- Wanneer: elke woensdagavond.
- Tijd: binnenlopen van 19.00 tot 19.15 uur, om 19.15 uur sluit de deur.
- Einde voor 20.00 uur.
Van harte welkom!
Voor meer informatie kunt u mailen of bellen naar Klazien Hamelink:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0172-437342.