Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

De ‘Nieuwsbrief’ digitaal ontvangen?

Wekelijks wordt er na de vieringen in de Alphense kerken aan de kerkbezoekers een Nieuwsbrief uitgereikt. Als u niet elke week een van de Alphense kerken bezoekt, dan kunt u deze informatie ook teruglezen op onze website www.heiligethomas.nl/deparochie/nieuwsbrieven. Maar het is ook mogelijk om de Nieuwsbrief digitaal te ontvangen. Meldt u dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan zetten wij u op de verzendlijst. Of u kunt dit telefonisch doorgeven aan het centraal secretariaat of het secretariaat van uw parochiekern; vergeet dan niet om ook uw e-mailadres ook door te geven.

Redactie Nieuwsbrief