Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Open Huis en meer Bonifaciuskerk

Zaterdag 14 september is het weer Open Monumenten en Orgel Dag. Het thema van Open Monumenten Dag is dit jaar “plekken van plezier”. Hoe wij dit gaan invullen? Kom gezellig langs tijdens ons open huis van 10.00 uur-17.00 uur om dat eens te bekijken. In het kader van de Nationale Orgel Dag zal Alexander Schippers om 13.15 uur een lunchconcert verzorgen op ons Hilboesenorgel. Net als zijn voorgaande concerten tijdens onze open dagen zal ook dit concert zonder twijfel zeer de moeite waard zijn. Het zal zeker niet verkeerd zijn daar wat tijd voor vrij te maken.

Woensdag 18 september, tijdens de jaarmarkt, zal de kerk geopend zijn voor bezoekers van 10.00 uur-17.00 uur. Bij goed weer kan dan ook, onder leiding van een gids, de toren beklommen worden en is het mogelijk om het Hilboesenorgel van dichtbij te zien. Zoals gebruikelijk is er ook weer gelegenheid om een kopje koffie/thee te nuttigen in de Jozefzaal en op het terras bij de Jozefzaal.
Zaterdag 5 oktober is er Open Huis van 11.00 uur-16.00 uur.

Namens de Stichting “Vrienden van de Bonifaciuskerk”, Wilma Helder