Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Kledinginzameling voor gevangenen

In de P.I. (gevangenis) Alphen aan den Rijn - locatie Eikenlaan zitten veel arrestanten (mannen), in afwachting van hun rechtszaak en kortgestraften. Veelal beschikken deze mannen over weinig kleding en hebben vaak geen familie of vrienden die kunnen zorgen voor aanvoer van extra kleding. Wij kunnen hen en ook onszelf hierbij helpen.
Deze actie geeft namelijk de mogelijkheid om enerzijds eens opruiming te houden in de kledingkasten en anderzijds de kans om het ‘omzien naar onze naaste’ concreet te maken.
Het gaat om winterkleding, maar uiteraard is andere seizoenskleding ook welkom.

Aan de volgende soorten mannenkleding is behoefte:
-Schoenen; dit mogen ook sportschoenen zijn.
-Trainingspakken en joggingbroeken.
-Truien en vesten.
-Jacks en overjassen.
-Spijkerbroeken en gewone broeken.
-Shawls en handschoenen.
U kunt de kleding brengen op zaterdag 23 november tussen 10.00 en 12.00 uur. In Alphen zal dat het parochiecentrum van de Bonifacius zijn en in Hazerswoude-Dorp en -Rijndijk zal dat op het eigen lokale secretariaat zijn. De gedetineerden in de P.I. zijn u daar zeer dankbaar voor. Pastoraal werker Lâm