Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Open Huis, concerten en activiteiten Bonifaciuskerk

Zaterdag 2 november is er van 11.00 tot 16.00 uur Open Huis en dan zijn weer de prachtig gerestaureerde vaandels te bewonderen. Ieder jaar is dat een feest om naar te kijken en wij verwachten dan ook wederom op deze dag veel belangstelling. Nog nooit gezien? Schrijf deze datum dan nu eens in uw agenda en kom kijken. Zeer de moeite waard!
Verder uw speciale aandacht voor de Eucharistieviering op zaterdagavond 30 november waarin pastoor Visser zal voorgaan en het Alphens Kozakkenkoor speciale Byzantijnse gezangen ten gehore brengt ter gelegenheid van de aanvang van de Adventsperiode. Na afloop van de viering zal het Kozakkenkoor nog een toegift geven van bij de gelegenheid passende liederen.

Daarna is er in de Jozefzaal een gezellig samenzijn voor donateurs en vrijwilligers van de Stichting Vrienden van de Bonifaciuskerk. De uitnodigingen voor deze avond zullen binnenkort verzonden worden.
Op zaterdagavond 20 december geeft Crescendo hun jaarlijkse kerstconcert in onze kerk en op zaterdag 28 december houden wij van 11.00 tot 16.00 uur Open Huis met als thema “Kerk in Kerstsfeer” en stellen wij alle kerststalletjes ten toon die onze Stichting in de loop der jaren gekregen heeft.
Namens de Stichting “Vrienden van de Bonifaciuskerk”, Wilma Helder