Berichtgeving betreffende het coronavirus

Coronavirus• De volgende livestream vanuit de Bonifaciuskerk is op zaterdag 19 september om 19:00 uur. Deze uitzending wordt op zondag 20 september om 9:30 uur herhaald.
Hier kunt u oude uitzendingen terugkijken.

 

 

 

 

Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Donaties voedselbanken

Ook, of misschien wel zeker, in deze tijd kunnen de voedselbanken niet zonder onze ondersteuning. Meer en meer mensen maken gebruik van de diensten van de voedselbank.
Juist nu de vieringen weer gestart zijn, willen we u wijzen op de mogelijkheid om de voedselbank te ondersteunen. Wekelijks staat er in de Bron en in de Bonifaciuskerk een mand klaar waarin u houdbare producten kunt deponeren. Wij zullen er dan voor zorgen dat deze bij de voedselbank terecht komen. Alvast hartelijk dank voor uw steun.

Namens de werkgroep diaconie, Alexandra Rijsdijk