Berichtgeving betreffende het coronavirus

CoronavirusHier leest u de laatste coronaberichten van de parochie.
• De volgende livestreams vindt u hier.
Hier kunt u de laatste 4 uitzendingen terugkijken.

 

 

Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Alfons Kroese OCD

Pater Alfons Kroese, geboren op 7 juli 1931, overleed 15 oktober in Voorhout. Alfons was een van paters karmelieten die in de pastorie naast de Bernarduskerk woonde. Samen met mede broeders richtte hij het Diepgangcentrum op. Hij zette zich in om religieuzen vanuit Noord- en Zuid-Holland in contact te brengen met elkaar, met de nieuwe tijd en de verworven inzichten van wetenschap en geloof. Alfons was bij vele groepen van kerk en samenleving in binnen en buitenland actief betrokken. De laatste jaren van zijn leven woonde hij bij de Broeders in Voorhout. Een soort kleine vakantie noemde hij het, om van te genieten in zijn laatste levensfase. Een voorbereiding op grote Vakantie, toch! zoals hij gewoon was te zeggen. Hij zette geen punt achter zijn levenswerk maar een komma. Dat hij mag zijn in het licht van de Eeuwige die hem verwachtte.