Berichtgeving betreffende het coronavirus

CoronavirusHier leest u de laatste coronaberichten van de parochie.
• De volgende livestreams vindt u hier.
Hier kunt u de laatste 4 uitzendingen terugkijken.

 

 

Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

De Goede week van 29 maart-2 april in de Bron

‘Het wordt licht’!

Het is bijna niet voor te stellen dát het licht wordt en dan niet enkel doelend op de donkere luchten, maar ook op de ‘donkere tijden’ waarin we verkeren. Maar ‘eens’ gaat de zon weer schijnen, letterlijk en figuurlijk en wordt het weer licht en warm. De huidige omstandigheden brengen creativiteit naar boven en zonder optimisme bereiken we niet veel. Daarom worden er toch voorbereidingen getroffen nu we onderweg zijn naar Pasen. In de Bron bereiden de parochie en de protestantse gemeente een programma voor dat verbinding brengt.

We kunnen samen naar dit Hoogfeest toe leven en hopen en bidden dat Pasen licht in de duisternis gaat geven. U zult begrijpen dat de omstandigheden het er niet gemakkelijker opmaken en dat coronaproof en de dan geldende maatregelen hoog op de prioriteitenlijst staan. Maar zeker is dat de Goede Stille Week, van 29 maart-2 april, gestalte gaat krijgen en dat we allen kunnen deelnemen zodat Pasen een warm en licht feest in onze harten zal worden. U bent nu al van harte uitgenodigd. Houdt u de Nieuwsbrieven en de website in de gaten: we kijken vooruit en zien het ‘Licht’!

Annemiek Plompen-Huibers en Marian Bouterse-van Haaren, oec. coördinatoren