Berichtgeving betreffende het coronavirus

CoronavirusHier leest u de laatste coronaberichten van de parochie. Nieuw
Hier kunt u zich aanmelden voor het bijwonen van een viering.
• De volgende livestreams vindt u hier.
Hier kunt u de eerder uitgezonden livestreams terugkijken.

 

 

Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Livestream in de Bron

Voor degenen, die niet naar de Bron kunnen gaan is er gelegenheid om elke viering via livestream te volgen. De Stichting de Bron heeft het contract met de kerkomroep opgezegd omdat er door steeds minder parochianen naar geluisterd werd. De PKN is overgestapt op livestreams via YouTube. De parochie heeft besloten dit vanuit de Bonifaciuskerk te doen.

Om parochianen in de parochiekern de Heilige Geest toch, zeker in deze tijd, de gelegenheid te geven vieringen te volgen wordt ter vervanging van de kerkomroep een mogelijkheid geboden door naar de website van de parochie H. Thomas te gaan en dan de oranje button ‘stream (Bron)’ aan te klikken. Zo blijven we verbonden met elkaar, ondanks dat we nu, vanwege de verplichte 1,5m afstand, nog niet met grote aantallen naar de kerk kunnen.
Erna Teule