Berichtgeving betreffende het coronavirus

CoronavirusHier leest u de laatste coronaberichten van de parochie. Nieuw
Hier kunt u zich aanmelden voor het bijwonen van een viering.
• De volgende livestreams vindt u hier.
Hier kunt u de eerder uitgezonden livestreams terugkijken.

 

 

Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Gebedspodcast

Elke avond luister ik met veel plezier naar de app Bidden Onderweg. Deze app helpt mij om te bidden, op een makkelijke manier, en ik merk dat ik er ontspannen en blij van word. Daarom wil ik deze ontdekking graag met de parochie delen.

Bidden Onderweg is een dagelijkse gebedspodcast die je helpt om te bidden, waar en wanneer je maar wilt. De podcast duurt een goede tien minuten. Aan de hand van een leesrooster mediteren we met de bijbeltekst van de dag. Naast de bijbellezing en enkele vragen ter verdieping, is er voldoende stilte om vanuit je hart te spreken met God. Dit alles wordt omlijst door muziek die vaak speciaal voor Bidden Onderweg is opgenomen. De muziek helpt om een sfeer van gebed binnen te gaan en om niet afgeleid te worden door de geluiden om je heen, bijvoorbeeld als je in een drukke trein zit.
De gebedspodcast is geïnspireerd door de ignatiaanse spiritualiteit. De podcast is iedere dag anders, maar de basis is steeds dezelfde.

 

Artikel ontvangen van Nynke van der Beek dd. 5-7-2021 in de e-mail van redactie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.