Berichtgeving betreffende het coronavirus

CoronavirusHier leest u de laatste coronaberichten van de parochie. Nieuw
Hier kunt u zich aanmelden voor het bijwonen van een viering.
• De volgende livestreams vindt u hier.
Hier kunt u de eerder uitgezonden livestreams terugkijken.

 

 

Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

“Goede morgen" koffie ochtend

Wij starten dinsdag 7 september weer met de "goede morgen" koffie ochtend!
Deze ochtenden worden georganiseerd namens de gezamenlijke kerken en iedereen is welkom. De opzet is ontmoeting en gesprek. Heeft u behoefte aan een praatje of gewoon even gezellig een kopje koffie drinken?

Dat kan nu weer, want vanaf 7 september staat op dinsdagmorgen vanaf 10.00 uur tot 11.30 uur in Hazerswoude-Dorp de deur van één van de zalen bij de kerk open. U kunt binnen lopen voor een kop koffie of thee, een goed gesprek of gewoon gezelligheid. De openstelling is als volgt:
De 1ste en 3de dinsdag van de maand in de ‘Korenaar’ in de Korenmolenlaan, de 2de dinsdag in de ‘Regenboog’ aan het Raadhuisplein en de 4de dinsdag in het parochiecentrum naast de Engelbewaarderskerk aan de Dorpsstraat.

Namens de vrijwilligersgroep, Ria Doeswijk