Berichtgeving betreffende het coronavirus

CoronavirusHier leest u de laatste coronaberichten van de parochie. Nieuw
Hier kunt u zich aanmelden voor het bijwonen van een viering.
• De volgende livestreams vindt u hier.
Hier kunt u de eerder uitgezonden livestreams terugkijken.

 

 

Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Stichting Vrienden van de Bonifaciuskerk

Nu de regels rond corona versoepeld zijn en er als gevolg daarvan weer wat meer mogelijk is gaat ook de Stichting Vrienden van de Bonifaciuskerk weer starten met activiteiten. Allereerst gaat op zaterdag 11 september de Open Monumenten- en Orgel dag door. Van 11.00 tot 16.00 uur is de kerk geopend voor publiek. Omdat er dit jaar geen speciaal thema is voor de Open monumentendag zal de tentoonstelling over het leven en werk van Bonifacius getoond worden. Om 14.00 uur geeft Alexander Schippers een orgelconcert in de Bonifaciuskerk en om 16.00 uur geeft Simon Stelling een orgelconcert in de Adventskerk ter afsluiting van de Open Monumenten- en Orgeldag.

Op zondag 17 oktober geeft het ‘Alphens Kozakkenkoor’ een concert in de Bonifaciuskerk. De aanvang is om 15.00 uur en het duurt tot ongeveer 17.00 uur. Het Kozakkenkoor verkoopt toegangskaarten voor dit concert via diverse adressen in Alphen. Een aankondiging van dit concert zal ook bij diverse adressen in Alphen opgehangen worden.
Op zondag 31 oktober komt het koor Capella Sine Nomine een optreden verzorgen in de Bonifaciuskerk. Het concert begint om 15.00 uur en de titel is Memento Mori. Na afloop is er een deurcollecte ter bestrijding van de kosten.
Alle bovenstaande activiteiten vinden plaats volgens de geldende coronaregels!
Na de Open Monumentendag zal de huidige tentoonstelling in de vitrinekast gewisseld worden. Tot eind oktober zal er dan een Mariatentoonstelling te zien zijn.

Namens de Stichting Vrienden van de Bonifaciuskerk, Wilma Helder