Berichtgeving betreffende het coronavirus

CoronavirusHier leest u de laatste coronaberichten van de parochie. Nieuw
Hier kunt u zich aanmelden voor het bijwonen van een viering.
• De volgende livestreams vindt u hier.
Hier kunt u de eerder uitgezonden livestreams terugkijken.

 

 

Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

24 december: RK Gezinsviering

God is met ons, een teken van hoop
Een gezellige kerkviering waarin iedereen welkom is, jong en oud.
De hele wereld staat op zijn kop. Door Corona gaan veel dingen niet door. We moeten 1,5 meter afstand houden. Terwijl december in het teken staat van samen zijn en samen vieren.

Als de maatregelen het toelaten, nodigen we jou graag uit op 24 december om 18.30 uur in de Bonifacius kerk. Dan vieren we met zijn allen de geboorte van Jezus. Want de geboorte van Jezus, het gevoel dat God bij ons is en over ons waakt, geeft ons hoop in deze donkere dagen. We gaan luisteren naar en zingen van het Kerstverhaal en samen goochelen. Kom je ook?
Alle kinderen en hun ouders, opa’s en oma’s of andere familieleden zijn welkom. Wie het gezellig vindt, mag natuurlijk ook een klasgenootje, buurmeisje, buurjongetje, vriendje of vriendinnetje meenemen.

Tot ziens op 24 december om 18.30 uur, in RK Bonifaciuskerk, aan de Paradijslaan in Alphen aan den Rijn. Informatie: www.heiligethomas.nl