Berichtgeving betreffende het coronavirus

CoronavirusHier leest u de laatste coronaberichten van de parochie. Nieuw

• De volgende livestreams vindt u hier.
Hier kunt u de eerder uitgezonden livestreams terugkijken.

 

Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Liefde is.... Overal!

R.K familieviering: 13 februari om 11.00 uur
14 februari is het Valentijnsdag. We denken dan aan de mensen die we lief hebben. We laten dit zien door een kaartje te sturen; een tekening te maken of een kadootje te kopen. Op 13 februari gaan we tijdens de familieviering ook praten over Valentijnsdag. Van wie hou jij en wie houdt er allemaal van jou? Hoe laat jij je liefde zien? Hoe zie jij dat een ander jou liefde geeft? Hoe laat God zien dat hij van je houdt? Hoe kan jij laten zien dat jij van God houdt? Wil je meespeuren naar deze antwoorden?
Hou dan de website www.heiligethomas.nl goed in de gaten! Hierop kun je lezen of de viering in de kerk is of dat je via een livestream de viering kunt volgen. Tot dan?