Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

In en om de kerk

Per 1 april is het secretariaat van de parochiekern H. Michael en H. Bernardus van de Chopinlaan verplaatst naar de Rijndijk, naast de Bernarduskerk. Het adres van de kerk en het secretariaat is Rijndijk 106. Het telefoonnummer, 071-34142010, en het e-mailadres (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) blijven ongewijzigd. Met de inzet van veel vrijwilligers is de verhuizing gelukt en zitten we er mooi bij. Kom eens kijken op de donderdagmiddag van half twee tot half vier of op vrijdagochtend, tijdens de klusochtend. U bent van harte welkom!

-Vrijwilligers
Wij hebben ze zo nodig, maar ze worden steeds schaarser. Dat is niet alleen bij de kerk zo, dat gaat op voor bijna elke organisatie. Maar in de kerkorganisatie kijk ik toch vaak met zorg rond hoe het verder moet. Er zijn mensen die na 20-25 jaar stoppen met het werk voor de kerk en dat is begrijpelijk, maar wel lastig voor degene die wel doorgaat. Want hoe los je dit op; hoe vul je het weer aan?
Gelukkig blijft het Bernarduskoor en daardoor ook het uitvaartkoor nog steeds zingen en is er na het wegvallen van het Parochiekoor een groepje cantores met Nico Wesselingh aan het orgel. Zij zingen regelmatig tijdens vieringen. Maar dit groepje is klein en kwetsbaar en is daarom dringend op zoek naar versterking. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans van Meegen, telefoonnummer 071-3412422 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
-Gelukkig hebben we de coronabeperkingen achter ons gelaten en proberen we weer een beetje het oude normaal op te pakken. Er wordt weer communie uitgereikt, koffie gedronken na de vieringen en de collecteschaal gaat weer rond.
-Op zondag 3 juli doen we mee met “gluren bij de buren” of misschien heet het wel “struinen in de tuinen”. Vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur bent u welkom voor o.a. muziekoptredens. Ook hier leest u meer over in het mededelingenblad.

Namens de pastoraatgroep en de commissie van beheer, Tineke Heemskerk