Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Oproep van het Diaconaal Platform Alphen

We ontvingen via het Diaconaal Platform Alphen de volgende oproep:

  • De stichting Nieuwe Alphenaren heeft dringend nieuwe vrijwilligers nodig;
  • Er worden vrijwilligers gezocht die administratieve hulp kunnen bieden aan de nieuwe vluchtelingen die vanaf eind juni naar Alphen komen, met name voor een vlotte inschrijving in het BRP systeem;
  • Voor de locatie Noorderkeerkring worden badjassen gezocht.

Tevens een oproep voor noodopvang van een Nepalese priesterstudent die in Oekraïne studeerde.

Het gaat om een tijdelijke huisvesting. De oproep is vrij urgent. De plek waar hij nu zit met 3 kamergenoten in Woerdense Verlaat is voor hem onhoudbaar. De student wil, zo gauw de situatie het toelaat, weer terug naar Oekraïne om daar zijn studie af te maken.

Indien u een kamer beschikbaar heeft in Alphen, dan kunt u contact opnemen met
de secretaris van het Diaconaal Platform Alphen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de website van de Raad van Kerken vindt u ook een overzicht van alle acties die worden ondernomen voor Oekraïense vluchtelingen: www.kerkeninAlphen.nl/DPA/hulp-aan-Oekraine

de Parochiële Caritas Instelling
Ad Janmaat