Vanwege technische problemen is het jammer genoeg niet mogelijk om een stream vanuit de Bonifaciuskerk te verzorgen. Excuus hiervoor.

 

Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Zolderjongeren Beta

BetaDe kop is eraf! We zijn met de zolderjongeren weer begonnen en hebben het seizoen afgetrapt met de mooie en herkenbare film ‘Wonder’. Beetje bij beetje wordt de zolder gevormd en vinden jongeren hun weg naar de zolder. Het is nu nog een handje vol en daarom is het goed als jij er ook bent. De volgende keer (vrijdag 11 november om 19:30 in de Engelbewaarderskerk) is een belangrijke avond.

We gaan spreken over getalssymboliek (waarom is 13 een ongeluksgetal en 7 een geluksgetal?). Dat doen we ook met kleuren; logo’s maken gebruik van kleursymboliek om te laten zien waar ze voor staan. De volgende keer gaan we samen bepalen welke naam en logo de zolderjongerengroep krijgt. We hebben jouw hulp daarbij natuurlijk nodig! Kom je ook? Chips, nootjes en drinken staan al op je te wachten!

Namens Anne van der Meer, Bo de Man en Bo van der Bos, Pastor Lâm