Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Micha cursus en deelkast


Word je geraakt door het onrecht dat je om je heen ziet? Wil je er wat aan doen en vraag je je af wat God van ons vraagt? In de Micha Cursus ontdek je in zeven bijeenkomsten wat de Bijbel zegt over gerechtigheid en hoe jij, met jouw talenten, kunt meewerken in Gods Koninkrijk. Je gaat aan de slag met onderwerpen als:
*Zorgen voor de wereld om je heen.
*Duurzaam en eerlijk handelen in deze wereld.
*Jouw talenten en mogelijkheden benutten om recht te zetten wat krom is.
Doe je mee? Samen met leden van de Protestantse wijkgemeente Goede Bron.


Er komen 6 avonden van 20.00 tot 22.00 uur in gebouw de Bron, waarschijnlijk 3 in het najaar en 3 in het nieuwe jaar en een gezamenlijke doe activiteit. (De exacte data zijn nog niet vastgesteld en hangen ook af van de potentiële deelnemers.)
Voor aanmelden of meer informatie: bel/mail Ineke Tack Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 06-41663459. (Kijk voor meer informatie op: www.michanederland.nl;https://youtu.be/jRWF97_VtKA)
Uit deze cursus is onder meer de deelkast voortgekomen, leden van de Micha-groep zijn hiervoor verantwoordelijk. De kast is op zondag 15 oktober onthuld en staat overdag bij de ingang van de Bron en centrum voor Jeugd en Gezin. ‘s Avonds wordt de deelkast binnen gezet. Het motto van de deelkast is: “Neem wat je nodig hebt en deel wat je kunt missen.”
De kast wordt gevuld met houdbare levensmiddelen, verzorgingsproducten en boeken.
Iedereen mag meehelpen om de kast te vullen: mensen uit de kerk en uit de wijk Ridderveld of daarbuiten. Ook kan er een financiële bijdrage gedaan worden, door de QR-code te scannen die in de kast komt te hangen. Van het geld worden dan producten gekocht die op dat moment nodig zijn.
Helpt u mee? Alvast hartelijk dank!

Erna Teule