Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Terugblik gezinsviering Pasen

Op 31 maart om 11.00 uur was de gezinsviering Pasen. Pastor Lam vertelde waarom Pasen nog meer bijzonder is dan Kerst. De kinderen hielpen de pastor om het uit te leggen aan de mensen in de kerk. Het was een bijzondere, interactieve viering. Na de viering werden er paaseieren gezocht in de kerktuin. Het was fijn om te zien dat er zoveel mensen waren tijdens de Paasviering. Wij hopen jullie ook tijdens de volgende gezinsviering op 23 juni om 9.30 uur weer te zien.
Alle andere kinderen en hun ouders, opa’s en oma’s of andere familieleden zijn natuurlijk ook weer van harte welkom bij deze RK Gezinsviering.
Tot ziens op 30 juni om 9.30 uur, in de RK Bonifaciuskerk aan de Paradijslaan in Alphen aan den Rijn.

Werkgroep familieviering