‘Nieuwe katholieken’: een cursus voor geloofsleerlingen

Aansluitend bij het artikel over de ‘Kerkproeverij’ komt de melding van de cursus ‘nieuwe katholieken’. Dat is een cursus voor mensen die erover denken om tot de katholieke kerk toe te treden. Het afgelopen jaar waren er in onze parochie vier volwassenen, die deze stap zetten. Een seizoen lang zijn deze geloofsleerlingen maandelijks bij elkaar gekomen en op 4 juni – op het Pinksterfeest – volgde hierop de opname in de katholieke kerk.

De lezers van ons parochieblad zijn doorgaans parochianen en zijn vaak al vele jaren katholiek. Maar wellicht kennen zij iemand, die al eens eerder aan hen een vraag over katholiek worden gesteld heeft. Het is niet gek zo’n iemand op deze mogelijkheid te wijzen.
De eerste avond van de cursus ‘Nieuwe katholieken’ in het seizoen 2017-2018 is op woensdagavond 25 oktober a.s. om 20.00 uur in het parochiecentrum van de Bonifaciuskerk.
Aanmelding en verdere informatie zijn te vinden bij het centraal secretariaat van de parochie H. Thomas: tel. 0172-475975 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

R. Visser, pastoor