Aanmelden voor een viering

Bij de viering mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn.

Aanmelden voor de kerkdiensten in de St. Bonifaciuskerk

Als u aanwezig wilt zijn bij een viering in de St. Bonifaciuskerk dan kunt u dit uiterlijk op vrijdag voorafgaand aan de viering vóór 12.00 uur laten weten aan het secretariaat van de parochiekern Bonifacius. Het secretariaat is te bereiken op werkdagen van 9.00-12.00 uur; via telefoon 472410 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor de viering van Hemelaartsdag (13 mei) dient u zich uiterlijk woensdag 12 mei voor 12 uur aangemeld te hebben.

Aanmelden voor de kerkdiensten in de Bron

Als u aanwezig wilt zijn bij een viering in de Bron dan kunt u dit laten weten aan het secretariaat van de parochiekern de heilige Geest via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op woensdag- en vrijdagmorgen van 9.30 -12.00 uur voorafgaand aan de viering via het secretariaat; telefoon 0172 443148.

Aanmelden voor de kerkdiensten in de Engelbewaarderskerk

Aanmelden voor een viering kan vanaf maandag tot en met vrijdag voorafgaand aan de viering telefonisch op nummer 06-24764418 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden voor de kerkdiensten in de Bernarduskerk

Als u aanwezig wilt zijn bij een viering in de Bernarduskerk, dan kunt u dit uiterlijk op vrijdag voorafgaand aan de viering vóór 12.00 uur laten weten aan het secretariaat van de parochiekern Michael-Bernardus. Dit kan via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer is 071-3414210
Voor de viering van Hemelvaartsdag (13 mei) dient u zich uiterlijk woensdag 12 mei voor 12 uur aangemeld te hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.