Aanmelden voor een viering

Per parochiekerk geldt een maximum toe te laten bezoekers. Dit maximum is afhankelijk van de grootte van de kerk en het aantal mensen dat zich voor de viering heeft aangemeld. Om zeker te zijn van een plaats tijdens de viering en om de doorstroming bij het binnenkomen van de kerk te bevorderen is raadzaam om u voorafgaand aan de viering aan te melden.

Aanmelden voor de kerkdiensten in de St. Bonifaciuskerk

Als u aanwezig wilt zijn bij een viering in de St. Bonifaciuskerk dan kunt u dit uiterlijk op vrijdag voorafgaand aan de viering vóór 12.00 uur laten weten aan het secretariaat van de parochiekern Bonifacius. Het secretariaat is te bereiken op werkdagen van 9.00-12.00 uur; via telefoon 472410 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden voor de kerkdiensten in de Bron

Als u aanwezig wilt zijn bij een viering in de Bron dan kunt u dit laten weten aan het secretariaat van de parochiekern de heilige Geest via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op woensdag- en vrijdagmorgen van 9.30 -12.00 uur voorafgaand aan de viering via het secretariaat; telefoon 0172 443148.

Aanmelden voor de kerkdiensten in de Engelbewaarderskerk

Aanmelden voor een viering kan vanaf maandag tot en met vrijdag voorafgaand aan de viering telefonisch op nummer 06-24764418 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden voor de kerkdiensten in de Bernarduskerk

Als u aanwezig wilt zijn bij een viering in de Bernarduskerk, dan kunt u dit uiterlijk op vrijdag voorafgaand aan de viering vóór 12.00 uur laten weten aan het secretariaat van de parochiekern Michael-Bernardus. Dit kan via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer is 071-3414210

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.