Geloven Nu

26 september, 20.00 uur parochiecentrum Bonifacius

Geloven Nu flyer‘Een goed gesprek’
Deze woorden vormen het uitgangspunt voor de gespreksgroep ‘Geloven Nu’ in het seizoen 2017-2018. Bij bijeenkomsten van ‘Geloven Nu’ stappen we (even) uit de hectiek van alledag en gaan we in gesprek over ‘trage’ vragen. Vragen die gaan over geloof, liefde en hoop. Ook al zijn de antwoorden op deze vragen niet volledig in te kaderen, ze hebben de kracht je leven meer diepgang te geven.

Met behulp van een boekje met inleidingen en gespreksvragen gaan we in acht bijeenkomsten in gesprek met elkaar. Dit jaar zal onder andere gesproken worden over de vraag of geloven een privézaak is of niet? Ook praten we een avond over de verhouding wetenschap en geloof. Een andere bijeenkomst gaat over de verhouding religie en geweld.
‘Afhankelijk zijn’ van anderen komt een andere gespreksavond aan de orde. In onze samenleving wordt onafhankelijk gezien als een hoog ideaal, maar wat nu als je dat niet (meer) kunt zijn?
Kortom het boekje ‘Geloven Nu’ reikt ons thema’s aan die je leven zullen verdiepen!
De eerste bijeenkomst is 26 september om 20.00 uur in de pastorie van de Bonifaciuskerk. Aanmelden kan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Graag tot dan!
Meer informatie leest u in deze folder.
Sjoerd Zuidersma, pastoraal werker