Palmpasenstokken versieren

Twee april is het weer Palmzondag, ook wel Palmpasen genoemd. De eerste dag van de Goede Week én de dag dat we de blijde intocht van Jezus in Jeruzalem vieren. De kinderen mogen hun mooi versierde Palmpasenstok dan meenemen naar de kerk, waar ze gezegend worden. Op woensdag 29 maart kunnen de kinderen samen met de werkgroep Gezinsvieringen de Palmpasenstokken versieren die ze op Palmzondag mee kunnen nemen naar de kerk.

Je kunt je (klein)kind vanaf 12.00 uur komen brengen bij de HH. Engelbewaarderskerk of ze kunnen met de leden van de werkgroep meelopen vanuit de St. Michaelschool naar de kerk. Bij de kleintjes is het fijn als jullie dat ook doorgeven aan de juf of meester. We lunchen in de kerk met zijn allen, dus geef de kinderen een lunchpakket mee. En, indien mogelijk, ook een niet versierde Palmpasenstok. Wij zorgen nog voor wat lekkers, drinken en ook voor de mooie versieringen van de Palmpasenstokken.

Wil je je (klein)kind hiervoor opgeven? Stuur dan even een mailtje naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De volgende gezinsviering is met Palmpasen op 2 april. 

Werkgroep Gezinsvieringen