Oecumenische vieringen in de Goede Week in De Bron

Als u dit leest zijn we al over de helft van de Vastentijd. Een ding is zeker: het wordt Pasen, maar de onrust in de wereld is daarmee niet voorbij. Velen leven in diepe ellende en ook in Nederland zijn er ernstige zorgen over de toekomst. Het vertrouwen dat Pasen, de opstanding van Jezus, ons ’hoop‘ brengt is lastig. Toch proberen we hoop te putten door Zijn lijdensweg als voorbeeld te stellen en daarvoor bidden wij tijdens de oecumenische Gebedsmomenten in de kleine zaal (beneden naast de grote kerkzaal) op maandag 3 april, dinsdag 4 april en woensdag 5 april van 19.30-20.00 uur.

Deze korte vieringen worden voorgegaan door gebedsleiders van de parochie en wijkgemeente Goede Bron. Voor de Witte Donderdagviering zijn parochianen van harte uitgenodigd bij Goede Bron in de Goede Herder Kerk aan de Ten Harmsenstraat, om 19.30 uur.
Op Goede Vrijdag is er een oecumenische viering in de bovenzaal van De Bron, ook om 19.30 uur. Na deze Goede Vrijdagviering gaan we bezinnend verder, beneden, tijdens de Goede Vrijdagwake tot uiterlijk 24 uur. Geen hele nacht meer, maar een aantal uren waarin er bezinning en creativiteit is. U hoeft niet alle drie uren te blijven: voel u vrij om eerder te gaan dan wel later te komen. Maar neem hoop en vertrouwen in de toekomst mee naar uw huis.
In deze Goede Week zijn er zijn meerdere activiteiten waarover u kunt lezen op de website van uw kerk, in de Nieuwsbrieven en in de flyers. Een programma voor jong en oud. We geven de moed niet op, u toch ook niet?

Zalig Pasen,

Annemiek Plompen-Huibers en Marian Bouterse-van Haaren, oecumenisch coördinatoren