Bed voor een pelgrim?

De PelgrimVan donderdag 31 mei tot vrijdag 1 juni is een groep pelgrims gast van de parochie en de protestantse gemeente van de Bron. Deze oecumenische groep pelgrims zijn lopend en enkele fietsend onderweg van Zoetermeer naar het PKN retraitecentrum De Spil in Maarssen. Het gaat om een pelgrimstocht van 4 dagen, voor zinzoekers en mensen die even “stil” willen worden, waarbij ze als echte pelgrims afhankelijk zijn van de mogelijkheden die hun onderweg geboden worden.

Aan u de vraag of één of meerdere pelgrims op donderdagavond 31 mei bij u thuis een maaltijd en bed wilt aanbieden. De pelgrims komen rond 17.00 uur aan in de Bron voor een liturgische etappe afsluiting en zullen op vrijdag rond half negen na weer een liturgische moment vertrekken richting Woerden.
U als gastheer of -vrouw, maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom bij de ontvangst en beide liturgische momenten. De pelgrims nodigen u ook van harte uit om een kort of langer stuk, of misschien zelfs wel alle 4 dagen, met hen op te trekken. De ervaring leert dat pelgrimsontmoetingen naast gezelligheid vaak ook aanleiding zijn tot mooie en soms diepgaande gesprekken. U zult er dus geen spijt van krijgen en pelgrims zijn met weinig al heel tevreden !
Opgeven voor bed of zelf meedoen kan via de mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (0172445887) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (0172434677).