“Bootcamp dag” zang en beweging

Jeugdkoor De ToekomstJeugdkoor De Toekomst organiseert op zaterdag 23 juni een “Bootcamp dag” zang en beweging in de H.H. Engelbewaarderskerk, Dorpsstraat 248 te Hazerswoude dorp. Kinderen van 8 tot 16 jaar zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze dag die begint om 11:00 uur en duurt tot 20.00 uur. Deelname is gratis.

Programma
Het wordt een gezellige en intensieve dag die in het teken staat van zingen en bewegen.
Naast de workshop Zang en Beweging door de muzikale zusjes Elles en Susanne van der Willik, worden vier nieuwe liedjes geleerd en staan enkele spellen (bij mooi weer buiten) op het programma. Uiteraard is er ook tijd ingeruimd om lekker met elkaar te eten. Zowel de lunch als het diner worden verzorgd.

Concert
De dag wordt afgesloten met een echt concert van 19:00 tot 20:00 uur. Uiteraard zijn alle vaders en moeders, opa’s en oma’s, vrienden en vriendinnen, buren en alle andere bekenden hiervoor uitgenodigd. De liedjes die overdag zijn geleerd worden tijdens het concert door het koor uitgevoerd. De muzikale begeleiding is in handen van Bert Van der Voort op elektrische gitaar, Rick Van der Voort op drums, Alie Jongenburger op piano en dirigent John Spruijt.

Aanmelden
Inschrijven kan door een mail met naam en leeftijd te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via dit email adres kan ook meer informatie worden opgevraagd. Aan de bootcamp dag kunnen maximaal 30 kinderen deelnemen. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld, dus reageer snel want vol = vol.
in.