Beleef de WJD mee op Ameland van 25 t/m 27 januari

PanamaDe wereldjongerendagen komen aan. In januari 2019 komen honderdduizenden jongeren naar Panama om samen het katholieke geloof te vieren. Iedereen tussen de 18 en 30 jaar is van harte welkom met de Nederlandse reis mee te gaan.
Het thema van de reis is: ‘discover your identity’ Wie ben je? Wat vind je belangrijk? En wat doet jouw (katholieke) identiteit ertoe op de plek waar je werkt of studeert? Deelnemen aan de wereldjongerendagen is een ervaring voor de rest van je leven! Bezoek voor meer informatie of om je aan te melden: www.wjd.nl. En schroom niet al je vragen over de WJD te stellen. Ik hoor je graag.

Wanneer Panama in januari geen optie is en je toch de bijzondere sfeer van de wereldjongerendagen wilt meemaken, er is een alternatief dichter bij huis. Van 25 tot en met 27 januari 2019 wordt er op Ameland een weekend georganiseerd met de titel WJD@home! Via livestreams neem je deel aan een parallelprogramma in Panama!

Kijk eens op: www.jongkatholiek.nl. Naast de reis naar Panama, is dit een goed alternatief. Mocht je meer willen weten, ik hoor je graag.

Sjoerd Zuidersma, pastoraal werker