Ook dit jaar weer gezinsvieringen

GezinsvieringHet kerkjaar gaat weer beginnen. Ook de werkgroep gezinsvieringen van de Bonifaciuskerk gaat weer van start om inspirerende vieringen te maken voor het hele gezin. Het zijn gezellige, leuke, interactieve vieringen waarbij rekening wordt gehouden met alle leeftijden. Zo komt er soms een goochelaar, denken kinderen mee over de voorbeden en kunnen de kleinsten een aangepast bijbelverhaal horen en hierover knutselen. Ben je nieuwsgierig geworden? Zet onderstaande data dan alvast in je agenda en kom een keertje langs! Kom je vaker, lever dan je volle stempelkaart in en ontvang een kadootje!
11 november, 17 februari, 14 april en 23 juni om 11.00 uur.

De kerstviering vindt plaats op 24 december. In het volgende parochieblad en t.z.t. op de website www.heiligethomas.nl is de aanvangstijd te vinden.

Speciale peuter- en kleuterviering
Kerst en Pasen zijn bijzondere momenten in de Rooms Katholieke Kerk. Deze momenten worden ook uitgebreid gevierd. Toch is het soms voor de peuters en de kleuters moeilijk te begrijpen. Daarom zijn er speciale korte vieringen van een half uurtje. Hierin wordt in makkelijke taal het verhaal uitgelegd en door middel van zang en dans de viering interactief gemaakt. Schrijf onderstaande data alvast in je agenda en kom ook naar de Bonifaciuskerk! Oudere broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Kindje wiegen: 26 december
Kruisje dragen: 21 april
Kijk voor de tijd in het parochieblad of op de website. www.heiligethomas.nl

Vrijwilligers gezocht: gezinsvieringen in de Bonifacius Kerk
De werkgroep gezinsvieringen organiseert al vele jaren de gezinsvieringen in de Bonifacius kerk van Alphen aan den Rijn. Wij proberen de gezinsvieringen geschikt te maken voor alle leden uit een gezin. We maken ze interactief door bijvoorbeeld goocheltrucs in te zetten, kinderen te laten helpen tijdens de dienst met de tafel klaar maken, de collecte ophalen en we bedenken tijdens de viering samen met de kinderen de voorbeden. Met de allerkleinsten maken we een knutselwerkje dat past bij de lezing. Vind je het leuk om ook op deze manier met je geloof bezig te zijn en ongeveer één keer per maand aanwezig te zijn bij een vergadering? Meld je aan! Neem contact op met pastor Lam (Lam Nguyen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0622087370). Of kom langs op de eerstvolgende viering op 11 november om 11.00 uur en meld je aan!

Werkgroep gezinsvieringen, Jolanda Hoogervorst