Musical “Ruth”

RuthWe zijn inmiddels al weer drie maanden, met een enthousiaste groep mensen, aan het repeteren voor de musical “Ruth”. We studeren momenteel de achttien vierstemmige liederen in, die in de musical voor komen. We hopen in januari te gaan beginnen met het acteren.
Ook de band is hard aan het oefenen, zodat we in januari kunnen starten om de zang en de muziek samen te voegen. De groepen voor het decor en kleding staan ook in de startblokken.

Het is fijn om zo met vier kerken samen te kunnen werken.
De data waarop we de musical uit zullen voeren zijn, vrijdag 17 en zaterdag 18 mei 2019 in de “Korenaar” in Hazerswoude, en zondagmiddag 26 mei 2019 in de Ontmoetingskerk in Koudekerk a/d Rijn. Verdere informatie volgt.
Er zijn nog geen kaarten te koop, maar de decembermaand komt er aan, dus als u een kaartje cadeau wilt geven in deze maand, of voor een verjaardag, dan kunt u vanaf 1 december een cadeaubon kopen. Deze is € 12,50 voor volwassenen, en € 7,50 voor kinderen tot 12 jaar. Deze kan verzilverd worden zodra de kaartverkoop begint.
U kunt de cadeaubon bestellen op de volgende emailadressen; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wilt u hierbij uw adres vermelden?
Wij gaan verder met de voorbereidingen, en hopen u te mogen ontmoeten op één van onze uitvoeringen.
De Stuurgroep van musical “Ruth”
Marian Zintel