(Ouderen) contactmiddag

Dinsdag 5 maart. Komt u ook?

contactmiddagDe jaarlijkse contactmiddag is in en bij de Bernarduskerk; de kerk is open vanaf 14.00 uur en het begint om 14.30 uur.
Alle 75-jarige parochianen en ouder hebben al een uitnodiging voor deze contactmiddag ontvangen via de kerstkaart van de parochiekern. Maar iedereen is van harte uitgenodigd en welkom op deze contactmiddag. Vandaar dat (Ouderen) tussen haakjes.

Het programma:
Wij beginnen met koffie met wat lekkers.
Het nieuwe hongerdoek zal in de kerk hangen. De enthousiaste makers ervan zullen u daarover vertellen.
Bas Visser, wie kent hem niet, de bakker van vroeger. Bas komt zijn verhaal vertellen over de bakkerij van toen, vroeg op om te bakken, brood venten langs de deuren, de winkel en ook nog een gezin.
Deze dinsdag, de dinsdag voor Aswoensdag, dus Vastenavond. Ja dat wordt het. Wij zorgen voor de kaarten en andere spelletjes.
Dus gezellig samen zijn voor parochianen. Wij hopen dat, als we naar huis gaan, we tegen elkaar kunnen zeggen: dit was meer dan verbindend.
Kunt u daar niet zelfstandig komen, even een telefoontje naar ons secretariaat 071-3414210 of naar Annie van Dijk 071-3412629 en u wordt opgehaald en weer thuisgebracht.
Vastenavond! Komt u ook, wij rekenen op u allen.

Werkgroep Zorg en Aandacht