Vraag & Aanbod

VraagSommige dingen veranderen niet dus ook dit jaar weer een oproep voor de
Stichting VRAAG & AANBOD.
We zamelen gereedschap in om mensen in de derde wereld van gereedschap te voorzien waarmee men iets kan leren of waarmee ze hun brood kunnen verdienen
Daarom houden we ook dit jaar weer een inzameling. U kunt uw spullen inleveren bij de op: zaterdag 6 april van 10.00 tot 11.00 uur in Jozefzaal bij de Bonifaciuskerk Paradijslaan Alpen aan den Rijn.
Ook op zaterdag 6 april van 10.00 tot 12.00 uur. Fam. van Zwieten Dorpsstraat 295 A Hazerswoude dorp.

Goederen die we graag inzamelen zijn:
Naaimachines ( elektrisch, hand en trap) Breimachines
Eenvoudig handgereedschap zoals hamers, schaven, beitels dus spullen voor timmerlieden, maar ook voor metselaars, fietsenherstellers, loodgieters, schoenmakers en ga zo maar door. Tuingereedschap om met de hand mee te werken.
Generatoren en compressors, waterpompen.
Rolstoelen ( inklapbaar) krukken, schoon beddengoed zoals lakens en dekens.
Geen computers, keukenapparatuur,huisraad of kleding.
Indien u twijfelt of iets bruikbaar is kunt u contact opnemen met: Tineke Heemskerk tel 071 3413723 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De stichting vraag en aanbod heeft ook als doelstelling om in Nederland langdurig werkelozen te begeleiden naar werk of verder scholing. In diverse werkplaatsen over ons land verspreid krijgen zij professionele begeleiding die hen in staat stelt te re-integreren op de arbeidsmarkt met het opknappen van de door ons ingezamelde spullen die vervolgens naar derde wereld landen worden verstuurd. Er zijn ook werkplaatsen waar alleen vrijwilligerswerken; mensen die zinvol bezig willen zijn met het reparen van gereedschappen voor kleinschalige ontwikkelingsprojecten.
Veel dank namens de mensen in de derde wereldlanden
Bea van Zeijl en Tineke Heemskerk namens de werkgroep Diaconie