Goede Vrijdagwake in De Bron van 19 - 20 april

Poster goede vrijdagwake 2019Na de oecumenische Goede Vrijdagviering, begint om 21.15 uur de Goede Vrijdagwake, met als thema: 'Meelijden-Meeleven', met een inleidende bezinnende film.
Ieder héél uur wordt een deel van de Kruisweg vertoond omlijst door muziek of tekst en daartussen zijn er mogelijkheden om bezig te zijn met schilderen, het maken van paaskaarsen en paaswensen, lezen, bezinning/gebed in de Bidkapel, deel te nemen aan een groepsgesprek en luisteren naar zelf meegebrachte passende muziek. Iedere deelnemer: jong of oud, even of wat langer aanwezig, u maakt de keuze; niets moet.

Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd en als afsluiting, na een wandeling naar de Zegerplas bij zonsopgang, volgt het ontbijt.
Wanneer u van het ontbijt gebruik wilt maken, willen wij dat graag weten i.v.m. de boodschappen. Maar of u de hele nacht blijft, of een gedeelte wilt meebeleven, is aan u. Wij vragen u dan wel om vóór de hele uren, dan wel 15 minuten na het hele uur te komen. De ingang aan de voorkant van De Bron is gemarkeerd met een brandende lantaarn.
Aanmelden kan met de invulstrook van de flyer en naar e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bezinning en inspiratie maken van Pasen een feest!