Ouderencontactmiddag

OuderencontactmiddagOp donderdag 7 februari vond de contactmiddag plaats voor parochianen van 80 jaar en ouder van de geloofsgemeenschap van de HH. Engelbewaarders.
Het waaide die dag hard en het was koud maar gelukkig droog en niet glad, dus was er genoeg animo en hadden we een goed gevulde zaal in de Regenboog.
De ontvangst was met koffie of thee en keuze uit lekkere koeken. Nadat iedereen dit zich goed had laten smaken en al gezellig met elkaar zat te praten, opende Conny van Dijk deze middag omdat pastoor Visser eerst nog in een uitvaartdienst moest voorgaan. Hierna bracht Lia Verheul van ‘de Vrolijke Noot’ het programma “Wat een familie”.

In iedere familie zitten wel een paar rare snuiters of vreemde vogels. Lia vertelde met veel humor over deze typetjes en zong daar leuke en toepasselijke liedjes over.
En omdat ze daarbij ook een mooie beeldpresentatie had en de teksten voor iedereen goed mee te lezen waren, werd er uit volle borst meegezongen!
In de pauze sloot pastoor Visser zich bij ons aan. Er werd nog een kop koffie of thee geschonken met daarbij een overheerlijke bonbon.
Ook na de pauze zat de sfeer er goed in en werd er veel gelachen en gezongen.
Nadat dit programma was afgelopen hebben we met zijn allen nog wat gekletst, gedronken en geknabbeld. Mevrouw van der Werf droeg nog - helemaal uit haar hoofd - een lang gedicht voor over Maria. Knap als dit op deze leeftijd lukt!
Het was weer een zeer geslaagde middag en voor herhaling vatbaar.

Ouderencontactmiddag

Conny van Dijk