Ga jij mee naar Taizé?

Ga jij mee nar TaizeHeb je zin om de komende zomer jongeren uit de hele wereld te ontmoeten? En zoek je stilte, verdieping en gezelligheid? Wellicht is de reis naar Taizé dan iets voor jou!
Van 20-28 juli 2019 organiseert de parochie samen met de parochies van Zeist en Amersfoort een reis naar Taizé voor jongeren tussen de 16 en 30 jaar. Taizé is een klein dorpje in Frankrijk waar een oecumenische broedergemeenschap jaarlijks duizenden jongeren ontvangt.

Samen ga je in gesprek, kun je deelnemen aan workshops en deel je een week het leven met elkaar. Je hoeft niet gelovig te zijn om mee te kunnen gaan, maar het moet je wel leuk lijken om erover na te denken. Ben je benieuwd wat deze reis voor jou kan betekenen? Kom dan naar de informatie-avond in het parochiecentrum van de Bonifaciuskerk (Paradijslaan 6 Alphen aan den Rijn) op 25 april, om 20.00 uur. Daar vertellen we je alles over deze reis!
Heb je interesse, laat het alvast weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sjoerd Zuidersma, pastoraal werker