Kerkdienst aan het Meer

Kerkdienstzondag 9 juni om 9.15 uur
Zondag 9 juni is er van 9.15 uur tot 10.45 uur aan de Zegerplas een unieke kerkdienst als onderdeel van het Zomerspektakel aan het Meer.
De Zomerdienst aan het Meer is alweer toe aan de derde editie. Dit jaar doen we als rooms katholieke parochie voor het eerst mee. Met 19 andere kerkgemeenschappen zijn de handen ineengeslagen om een zinnige invulling van de zondagochtend te verzorgen. Er wordt een mix voorgeschoteld van een boodschap met diepgang omlijst door artiesten van topniveau.

Het thema van de Zomerdienst is dit jaar “Ken je Mij?”
Bijzonder trots zijn we dit jaar met de komst Trijntje Oosterhuis. Het lied “Ken je Mij?” van haar onlangs uitgebrachte album past heel goed bij de sfeer en is ‘niet toevallig’ het thema van de viering. Op het album staan liedjes van vader Huub Oosterhuis. Trijntje zal enkele liederen van haar nieuwe album zingen.
Foto door Marco Borsato
Dé zondagochtend van het jaar!
Natuurlijk kun je op eerste pinksterdag ‘gewoon’ naar de kerk gaan, maar wil je een keer iets anders of ben je al een tijdje niet naar een kerk geweest, kom dan naar deze viering aan het Meer! De toegang is gratis en er zijn kinderactiviteiten in de tent op het binnenterrein – mogelijk gemaakt door Junis. Tevens is het terrein toegankelijk gemaakt voor mindervaliden en is er een doventolk.
Voor meer informatie en updates: volg de Facebookpagina: zomerdienst aan het meer.
Van harte welkom!
Sjoerd Zuidersma, pastoraal werker