Vormsel 2019

Vormsel 2019Het moeilijke onderwerp van de heilige Geest wordt deze maanden flink bij de horens gevat. Pastor Zuidersma trapte zelf af met een tennisclinic. Hoe leuk is dat! Het stond garant voor de creatie van een dynamisch groepsgevoel.
Tijdens de bijeenkomsten wordt getracht meer handen en voeten te geven aan de heilige geest. Dat is een hele kunst hoor met twintig tieners!

Zie hieronder een prachtig voorbeeld hoe middels een spelletje ‘het zegel van de heilige geest’ tot uitdrukking werd gebracht: een wedstrijdje waarbij je snel haargel op je voorhoofd moest doen en je hoofd dopen in confetti … hilarisch.
Daarentegen waren de vormelingen een en al oor voor de door de heilige Geest bevlogen zuster Nadia. Zij zorgde ervoor dat het uitstapje naar de Blauwe Zusters in Den Haag de vormelingen nog lang zal bijblijven.
En er staan nog mooie avonden op het programma. Zondag 16 juni is de grote dag. We hopen natuurlijk dat u allemaal komt getuigen bij de toediening van het sacrament van het vormsel.

Namens de vormselwerkgroep, Liesbeth Edixhoven