Samenloop voor Hoop

16 en 17 mei 2020
SamenLoop voor Hoop 2020 De volgende editie van de Samenloop voor Hoop is op 16 en 17 mei 2020. Dit is een 24 uur durende wandelestafette waarmee we geld ophalen voor kankeronderzoek. Deze 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd die een kankerpatiënt moet leveren.
Om zo veel mogelijk geld op te halen organiseren we een sponsoractie. Wij gaan houten hartjes verkopen. Deze staan voor iemand die overleden is en die je in je hart draagt. Of iemand die de strijd aan moet gaan tegen kanker en die je een hart onder de riem wil steken. Op de hartjes kan een naam of passende tekst geschreven worden. De hartjes kosten € 2,50. Je kunt je hartje meedragen tijdens de Samenloop voor Hoop of ze worden in onze tent opgehangen. Zo zijn al deze mensen voelbaar aanwezig.

Op zondag 3 november is er na de viering in de kern ‘De Heilige Geest’ in “De Bron” de mogelijkheid om de houten hartjes te kopen en te schrijven. Deze zullen bewaard worden en tijdens de Samenloop voor Hoop in onze tent worden opgehangen.
In de Bonifaciuskerk is de verkoop op zaterdag 9 november en zondag 10 november, voor de H. Bernarduskerk op zondag 17 november en voor de HH. Engelbewaarderskerk op zondag 24 november.
U steunt hiermee ons team van parochie Heilige Thomas en natuurlijk vooral het KWF. Strijdt u ook met ons mee?
Bea van Zeijl