Wie weet?

maaimachineWie weet heeft u wel een zitmaaier in de schuur staan, die niet meer wordt gebruikt. Hij staat daar maar, misschien wel in de weg en zou best wel een mooie en nieuwe bestemming kunnen krijgen. Wij van de klus/tuingroep van de Michael-Bernarduskern zouden er in ieder geval heel blij mee zijn. Onze stokoude motormaaier krijgt steeds meer mankementen.

Hij wordt door Henk de Boer en Wim de Vreede altijd weer aan de praat gehouden, maar eens houdt dat op. Jaren en jaren is er door Huib Vertegaal alles mee gemaaid: de pastorietuin voor, het grasveld achter het klooster en de voormalige begraafplaats. Weet u hoeveel kilometer er achter de motormaaier wordt gelopen, als je alles een keer rond bent geweest? Dat is 6 kilometer. Hoe we dat weten? Het laatste jaar heeft André Maurits meegeholpen met maaien, Huib doet het nog wel maar is blij met de hulp van André. André heeft een telefoon met een stappenteller en die komt uit op 6 kilometer. Hoeveel keer heeft Huib de laatste 20 jaar rond de kerk de marathon gelopen? Ik zou het niet weten, maar petje af.
Wie weet lukt het om naar aanleiding van bovenstaand stukje een zitmaaier te ontvangen. Mochten er achterstallig onderhoud of kleine mankementen aan zijn, geen probleem! Wij zijn niet voor niets een klusgroep en met vele disciplines.

De klus/tuingroep