VierKerstmis.nl ook dit jaar online

kijk waar en wanneer u in onze parochie Kerstmis kunt vieren

vierkerstmisOp vrijdag 26 november, net voor het begin van de Advent, ging de website VierKerstmis.nl online. Dit initiatief van de Nederlandse R.K. bisschoppen roept iedereen op om zoveel mogelijk Kerstmis te vieren in de eigen plaatselijke kerk. In onze parochie H. Thomas staat vanaf 9 december het vieringenrooster voor december online. Daar kunt u ook zien welke kerstvieringen wij organiseren onder het motto ‘Vier Kerstmis!’.

Genieten van prachtige kerstmuziek met het kerkkoor, samen de klassieke kerstliederen zingen, luisteren naar de boodschap van het kindje dat geboren werd in een stal om de wereld verlossing te brengen. Samen tijdens deze feestelijke dagen het sacrament van de eucharistie vieren. Dat is Kerstmis en nog veel meer.
Wij zien u graag bij onze kerstvieringen. Omdat er nog steeds beperkingen kunnen gelden in verband met corona, is het slim om tijdig te kijken of en bij welke vieringen u terecht kunt.
Graag wijzen wij u ook op de landelijke website VierKerstmis.nl online. Deze biedt een aantal handige links en downloads die allemaal inspirerend en informatief zijn voor en over het vieren van Kerstmis. Zo is er voor kinderen een mooi Kerst-doe boekje om te downloaden, is er een link naar het kerstevangelie, een brief, maar ook een filmpje namens en met de Nederlandse bisschoppen en nog veel meer.
Kijk voor meer informatie op de parochiewebsite www.heiligethomas.nl maar ook op VierKerstmis.nl online en doe mee: Vier Kerstmis, niet alleen thuis, maar ook samen in de kerk!