Nieuws vanuit de PCI

Nieuws PCIMet de kerstdagen in zicht gaan we nadenken: Hoe gaan we dit jaar kerst vieren? Met elkaar? Wat gaan we deze dagen eten? Mensen die hun voedselpakket ophalen bij de voedselbank hebben deze vraag ook. Echter zij wachten af wat er die dagen in hun voedselpakket zit.

Vorig jaar december heeft de PCI 100 stukken boerenkaas, ingekocht bij een plaatselijke kaasmakerij en afgeleverd bij de Voedselbank. Dit werd zeer gewaardeerd. Ook dit jaar gaat de PCI voor de kerst weer en levering doen van boerenkaas aan de voedselbank.
Afgelopen oktober heeft de PCI voor de voedselbank 600 kg. appelen en peren ingekocht bij een fruitteler. Deze partij is in 2 delen aangeleverd bij de voedselbank. Het eerste deel begin oktober en het tweede deel eind oktober. De voedselbank is met deze donaties heel blij omdat zij niet vaak zoveel versproducten in een keer ontvangt. Hierdoor kunnen alle pakketten voorzien worden van eenzelfde product. Door deze ondersteuning aan de voedselbank geeft de PCI hulp aan een grote groep mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Mede door uw giften is dit mogelijk gemaakt. Hartelijk dank!
Wij wensen u goede Kerstdagen en voor 2022 gezondheid en veel goeds.

Het PCI-bestuur