Dankjewelavond

parochiekern Bonifacius

Dank2Zaterdag 25 juni was er een dank-je-wel avond in en bij de St. Bonifaciuskerk. Op deze avond werd aan de vrijwilligers van deze locatie extra aandacht besteed voor al het werk dat deze mensen verrichten.

Tijdens een mooie Eucharistieviering, waarin In Between de liederen verzorgde, werden er na afloop drie parochie-onderscheidingen uitgedeeld. Thomas Hoogeveen, Wil Peters en Christina de Jong kwamen dit jaar voor deze onderscheiding in aanmerking. Thomas en Wil waren in de kerk aanwezig en waren blij verrast toen ze naar voren werden geroepen. Christina was niet aanwezig, maar zij kreeg zondagmiddag de onderscheiding bij haar thuis uitgereikt door pastor R. Visser. Ook zij was zeer verrast. Nienke Donker heeft tijdens de viering en bij Christina thuis foto’s gemaakt. Deze zullen te zijner tijd op de website te zien zijn. Na de viering was er voor alle vrijwilligers een gezellig samenzijn op het kerkplein met koffie, thee en cupcakes. Tijdens dit samenzijn zat het weer niet mee en begon het steeds harder te regenen. Wel knus onder het tentzeil maar uiteindelijk werd toch besloten om het verdere programma voort te zetten in de St. Jozefzaal.

dank1Door velen werd deze zaal gereedgemaakt, zodat het er gezellig uitzag om hier het buffet en een hapje en een drankje te nuttigen. Een vast onderdeel is het verloten van de paaskaars. Dit jaar waren er drie paaskaarsen, van 2019, 2020 en 2021.Dit omdat de dank-je-wel avonden van voorgaande jaren niet konden doorgaan vanwege de corona. De kaars van het afgelopen jaar was al overhandigd aan pastor Sjoerd Zuidersma bij zijn afscheid. De andere twee zijn op deze avond verloot.
Ieder jaar worden er een beperkt aantal onderscheidingen uitgedeeld aan degenen die al langere tijd en veel vrijwilligerswerk hebben gedaan. Dank daarvoor, maar zeker ook dank aan alle vrijwilligers die zich kortere of langere tijd hiervoor inzetten en minder of meer werk doen. Met elkaar kunnen we onze parochie staande houden. Dank aan allen die deze avond tot een succesvolle avond hebben gemaakt.

Dank3

 

 

Anneke Miedema